Immár 3. éve kerülnek megrendezésre balatoni festőkurzusok a legkedveltebb vendéglátó egységekben, a legszebb panorámával és legfinomabb borok, falatok társaságában.

Ahogy eddig megszokhattátok tőlünk, a festések alkalmával az énidő garantált. A Lazúr Műhely szakképzett instruktorai tartanak nektek kb. 3 órás festőkurzust, ahol nem kell feszélyezve érezd magad, hiszen a Te képzeleted szabhat csak a határt az ecsetvonásokban.

Az állványokat, festőeszközöket, vásznakat visszük, neked csak választanod kell egy szimpatikus állványt és átadnod magad a táj látványának. Miközben gondolataid elutaznak egy másik világba, képzeld azt, hogy beleszürcsölsz egy balatoni Szürkebarátba, ekkor kezdődik az énidő. Üdv itt, megérkeztél 🙂

A kurzusokok max. 10 főt tudunk vendégül látni. A kurzusba mindig beletartozik egy gasztro csomag, hogy több érzékszervetekkel át tudjátok érezni a hely szellemét :), s így komplex élményt nyújtsunk Nektek.

LAPOSA Birtok

2021.09.19. 13:00

Cím: Laposa Birtok

8261 Badacsonytomaj, Bogyay Lajos út 1.

A kurzus ára: 16.500 Ft/fő

A kurzus tartalma: 3 órás festőkurzus instruktorok segítségével + 2 pohár bor, melyek a terasz alatti szőlőterület ültetvényeiről származnak és egy borkóstoló keretén belül megtudhattok többet is arról, hogyan is készültek ezek a borok és miért különlegesek. A festés ideje alatt szóda, valamint a birtok éléskamrájából egy svédasztal áll majd rendelkezésünkre, mely helyi alapanyagokból készül- innen kedvetekre falatozhattok majd. 😉

A program rossz idő esetén elmarad.

Jelentkezés Sipos Kingánál +36 30 629 7221

Szászi Birtok

2021.05.22. szombat délelőtt 10:00

Cím: Szent György-hegy, Hegymagas, Mókus krt., 8265

A kurzus ára: 15.000 Ft./fő

A kurzus tartalma:  3 órás festőkurzus instruktorok segítségével + gasztro csomag, mely 1 pohár Szent György-hegyi Olaszrizling 2019 bort/ szörpöt és egy birtoktálat sajtokkal, sonkával, kolbásszal, zöldséggel – hozzá ropogós baguettel foglal magába.

A kurzus rossz idő esetén elmarad.

Jelentkezés Sipos Kingánál +36 30 629 7221

Katlan Birtok

Tölgyes Kúria

2021.06.19. 10:00

Cím: Tölgyes Kúria – Riza, Rizapuszta

A kurzus ára: 15.000 Ft./fő

A kurzus tartalma:  3 órás festőkurzus instruktorok segítségével + gasztro csomag, melynek tartalma: Libamáj vörösbor redukció, kalács, eper „kompót” – Olivás kenyér, Sorfito, saját készítésű sonka, szárított paradicsom – Velős pirítós, fermentált zöldségek – 1,5 dl Laposa Balaton Bor vagy 4 dl Tóti Herba szörp. A festés ideje alatt szóda és mentes víz biztosított.

Csendes Dűlő Szőlőbirtok

Sabar Borház

Megosztás: