Neked mit jelent a Karácsony?
Alkotónap adventi kiadás

Amikor felsétáltam a Csendes-dűlőre és elámultam a táj látványától, arra gondoltam, hogy milyen jó lehet itt bármit csinálni… Bianka és Kinga abban az időszakban nyitotta meg a Lazúr Műhely kapuját amikor én épp az Örsi-hegyről bambultam bele a Badacsonyba, és gondoltam egy merészet.

Így jött az, ötlet, hogy lehívjam Őket Balatonra és kipróbáljuk a kihelyezett festőműhelyt a szőlőlankákon. Mondanom sem kell, hamar beteltek a helyek, a festést tökéletes nyári idő kísérte és a Csendes -dűlő is fergeteges finomságokkal és borokkal várt minket. A nagy sikerre való tekintettel, és persze saját élvezetünkre, újabb festéseket szerveztünk, amik továbbra is teltházasak voltak, sőt egy másik dűlőt, a Sabart is meglátogattunk ősszel, ahol újabb hegyeknek és perspektíváknak hódolhattunk. Szerettünk volna ősszel is kivitelezni egy alkotódélutánt, de időszűke miatt kevés volt a jelentkező, valószínűleg már más programot szervezett mindenki addigra. Ezt nagyon sajnáltuk.

Azonban nemrég Heni a Vánkosból megkeresett, és elmesélte, mire készülnek decemberben az adventi vasárnapokon.  Minden vasárnapot más és más téma köré szerveznek meg, természetesen a programok és ételek is ugyanígy kapcsolódnak majd a hangulatokhoz.

A festőkurzust december 20-án szeretnénk megtartani 15:00-i kezdéssel, mely reméljük, hogy egy igazi karácsony előtti feltöltődés lehet a résztvevőknek.  A Lazúr műhely lányai személyre szabottan segítenek az ötletek megvalósításában. Lesz kandalló, gyertyafény, díszek, fahéj illat száll, karácsonyfa, sütik, teák, borok és minden, amire szükség lehet egy kép festéséhez. A festés témája ezúttal az otthon melege hangulat, enteriőr ábrázolás, esetleg absztrakt, kiből mit hoz ki a téli vibrálás.

A kurzus ára 12.000 Ft, tartalmazza a festéshez szükséges állványokat ecseteket, eszközöket, a 3 órás oktatást, mely ezúttal bevezet a

  • színpszichológiába
  • hideg-meleg ábrázolásba
  • színelmélet
  • kompozíciós szabályok

a Vánkos által készített finom tapasok/falatok, valamint egy pohár ital.

Jelentkezés:
Sipos Kingánál a +36 30 629 72 21 számon
vagy
Huff Biánál a +36 70 630 69 61 számon

E-mailben: lazurmuhely@gmail.com

Helyszín:
Badacsonyörs, Füredi út 29, 8257

Folytatásképp december 20-21-én pénteken és szombaton, Vánkos a tapasokra és pezsgőre összpontosít, tea, fahéj illat kacskaringózik majd a levegőben és minden bizonnyal süteménnyel és pezsgővel tetézhetjük ezt a nagyon otthonos meleg érzést magunkban.

Vánkos szeretettel várja azokat, akik karácsony előtt elvonulnának finomakat enni, stílusos enteriőrben fürösztenék szemüket – lelküket. Aki kedvet kapott e tömény adventi hétvégéhez, foglaljon a Vánkosban szobát a tökéletes elmélyülésért.

Itt tudsz szállást foglalni: https://bit.ly/2KPHgl1

Megosztom: