Azt hiszem, hogy ha valami festői, akkor az a balatoni táj, így nem is lehetne jobb párosítás a Káli Éden, a Lazúr Műhely és Csendes Dűlő Szőlőbirtok közös eseménye, melyhez nem kell festőnek lenned, hogy részt vegyél majd.

A Lazúr műhely két művészi barátnő Bia és Kinga ötlete, álmaiknak megvalósulása, mely több mint workshop még sem kötött oktatás, amolyan élményfestés egy kis iránymutatással.

A Lazúr Műhely Budapesten tart kurzusokat, azonban a nyár adta ihletek és a jó idő kicsalja a műhelyt Balatonra.

A helyszínt ezúttal Badacsonyörsön a Csendes Dűlő Szőlőbirtok biztosítja, mely már-már ikonikus panorámájával, fenséges boraival és tapasaival teszi még hedonistaibbá az élményfestést.

Kapcsolj ki néhány órára, alkoss, hagyd magad a természet és a finom borok társaságában felszabadulni, hiszen most az ÉNIDŐ következik 😊

A kurzusról bővebben

A festés témája

Általában mintaképek alapján festünk, ilyenkor pauszokra vázoljuk fel az alapvonalakat, amiket indigóval átrajzolnak a vendégek és így arányaiban könnyebb megalkotni a festményt. Azonban balatoni kitelepülésünkön maga a kilátásunk lesz a téma és ezt festi meg mindenki szabadon, a mi segítségünkkel. Így semmi nem lesz előrajzolva, mindent lépésről lépésre vezetünk és a végére megtanul mindenki az elejétől a végéig elkészíteni egy festményt. Ez egy kicsit komolyabb dolog, ilyenkor az alapokon túl mindenki megismeri a festészetben lényeges perspektivikus ábrázolást az aranymetszés szabályait stb.

Infók a festéssel kapcsolatban

A kitelepülésre minden eszközt biztosítunk amire szükség van a festéshez.

Állványaink tökéletesen használhatók szabadtéren is, mivel asztalként, palettaként és állványként is funkcionálnak egyszerre. A maximum létszám 10 fő, de ebben az esetben, ha lesz rá igény és nagyobb érdeklődés, többször megszervezzük, akár más helyszínen is.

Egy festés 3 órás elfoglaltság. Festés közben egy 10 perces szünetet is tudunk tartani. Nehezebb képeknél előfordul a 30 perces csúszás.

A kurzus díja 10.000 Ft/fő, mely tartalmazza az állványt és minden kelléket, ami a festéshez szükséges + 1 pohár italt a Csendes Dűlő kínálatából.

A Csendes Dűlő pedig a panorámán túl, meglepetéssel várja a résztvevőket… 🙂

A helyszínen tudtok bort vásárolni, különféle szörpöket, limonádét, borokat kóstolni és hozzá finom falatkákat, ezzel is fokozva az ízélményt.
Időpontok- Figyelem duplázunk!! 
2019 Augusztus 16. péntek – a nagy érdeklődésre való tekintettel, két kurzust tartunk, az egyiket délelőtt 11:00-14:00-ig, 
majd a következő foglalkozást délután 16:00-19:00-ig.

Így reméljük mindenki részt tud venni, akit rabul ejtett a szabadtéri festés ötlete.

Helyszín

Csendes Dőlő Szőlőbirtok

8257 Badacsonytomaj (Badacsonyörs), Hegyalja út 69.

Google térkép: https://goo.gl/maps/Dc5T3ZME2kaFyD4A6

Jelentkezés

Sipos Kingánál a +36 30 629 72 21 számon
vagy
Huff Biánál a +36 70 630 69 61 számon

E-mailben: lazurmuhely@gmail.com

Fizetni a helyszínen, készpénzben tudtok majd.
Lemondási határidő: 2019 augusztus 13. kedd – Fontos, hogy időben szóljatok, ha mégsem tudtok jönni, hogy az esetleges várólistán a soron következő vendég részt vehessen az eseményen.
Köszönjük!

Szívesen látjuk azokat a vendégeket is, akik csak messzebbről lesnék meg a kurzus menetét, hiszen nézni is élvezetes, főleg finom borokat kortyolva.

Aki gyalogosan/ vonattal érkezik

Indulás: Budapest Déli Pályaudvar

Érkezés: Badacsonyörs Vasúti megálló

A vasúti megállótól így tudtok eljutni a helyszínre -> Kattints IDE a Google térképhez

A vonatindulások aktuális időpontjairól, kérlek informálódj a www.menetrendek.hu oldalról.

A vonatról leszállva figyelmetekbe ajánljuk a Vánkost, mely hangulatos kerthelyiségével vár mindenkit reggelire, ebédre vagy akár vacsorára, közvetlen a 71-es főút mellett, melyet már a vasúti megállóból látni fogtok.
Érdemes betérnetek, nagyon kellemes, hűs-árnyékos szálláshely és étterem egyben😉

Fotók: Lazúr, Csendes Dűlő Szőlőbirtok, Vánkos, Káli Éden

Megosztom: